Matchen aflyst grundet meget våd bane !

Husk at vi den 21. august spiller Mexican Scramble
Der er gunstart kl. 16.00.
Sidste tilmelding er den 20. august kl. 12.00, tilmelding i Golfbox.

Mexican Scramble
Spilles ligesom en (Texas) Scramble, med den forskel at spilleren hvis slag lige er blevet brugt, ikke får lov at slå det næste.

Scramble
Kaldes også “Texas Scramble”. Holdturnering for 2, 3 eller 4 spillere. Holdene bør sammensættes således, at handicap er unødvendigt. På hvert hul driver alle, hvorefter man vælger det bedste drive. Herfra slår alle så deres andet slag. Af disse vælges igen det bedste, hvorfra alle slår deres tredjeslag osv. Det anbefales at tilføje den proposition, at samtlige spilleres drives skal vælges mindst 4 gange (tremandshold dog 5 gange og tomandshold 6 gange).